Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

ESPOO Friisilä, kalust./osittain kalust. lähes uusi kaksio 2 kk - max. 6 kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Inka, 29. Lokakuuta 2019. :

Jälleenvuokraan kalustettuna/osittain kalustettuna modernin ja todella toimivan, uudenveroisen kaksioni (43,5 m2) Espoon Friisilässä määräajaksi luotettavalle ja siistille henkilölle tai pariskunnalle. Jälleenvuokrauksen kestossa on hieman joustoa; vähintään 2 kk, max. noin 6 kk. Aloitusajankohta mieluusti 1.12.2019.

Talo on lähes uusi, ihanan hiljainen pienkerrostalo rauhallisella alueella. Bussit Isoon Omenaan/metrolle aivan vierestä, kävellen 10-15 min. Kauniit ulkoilumaastot, kuten Rantaraitti, aivan lähellä.

Asunnossa iso terassi, josta puolet on lasitettu liukuovin. Isossa kylpyhuoneessa pesukone ja kuivausrumpu (talossa samassa kerroksessa myös kuivaushuone, jossa puhallin). Laadukkaat kodinkoneet. Asunnossa runsaasti säilytystilaa. Talossa ulkoiluvälinevarasto. Asuntoon ei voi ottaa lemmikkiä. Mahdollisuus autopaikkaan edullisesti.

Vuokra tämän vuoden loppuun on 820 eur/kk + sähkö käytön mukaan. Vesimaksu 20 eur/hlö. Vuokraan saattaa tulla pieni korotus 1.1.2020 alkaen, jolloin vuokra sen mukaan. Takuuvuokrana 1 kk vuokra. Luottotiedot tarkistetaan, samoin tulee olla esittää jokin säännöllinen tulonlähde.

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Kerrothan samalla hieman itsestäsi ja tilanteestasi. Kuvia pyytämällä.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.