Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HML: Loistoasunto Kaurialan tornitalosta HETI VAPAA


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt kapanen, 31. Lokakuuta 2019. :

Vuokrataan Kaurialan tornitaloista heti vapaa asunto

Hämeenlinnan Kaurialan tornitaloista siisti 35 m2:n asunto vuokrattavana. Tämä 4. kerroksen asunto sijaitsee arvostetulla ja rauhallisella alueella aivan Hämeenlinnan keskustan palveluiden läheisyydestä, ja asunnosta noin 400 metrin päässä on Kauppakeskus Goodman. Lyhyen auto- / pyörämatkan päässä myös Tiiriön kauppakeskus. Mainiot ulkoilumaastot ja urheilupuistot lähellä. Palvelut lähellä, ja lähin lähikauppa kadun toisella puolella.

Taloyhtiössä on putkiremontti tehty 2012, jossa yhteydessä myös kylpyhuoneet uusittiin kokonaisuudessaan.

Asunnossa olohuone, joka tilaltaan suurin. Edelleen iso eteinen, josta kulku vaatehuoneeseen. Lisäksi huoneistoon kuuluu keittiö, jossa yhteydessä ruokailuhuone. Jälkimmäistä tilaa voi tietty tarvittaessa käyttää vaikka erillisenä makuusoppena. Ja tietty remontoitu kph.

Vuokra 538 euroa. Vesimaksu määräytyy vedenkulutuksen perusteella. Asunto on heti vapaa. Vuokraan asunnon luotettavalle vuokralaiselle.
Takuuvuokra 2 kk takuu, tai muu sovittava vakuus. Jos Sinulla on luottohäiriömerkintä tai vastaava, niin laita viestiä ja mietitään yhdessä miten vuokratakuuasia hoidetaan. Vuokraan siis asunnon myös luottotiedot menettäneelle, jos asiat muuten kunnossa.

Myös lemmikkieläimet mahdollisia.

Mikäli kiinnostukseksi heräsi, ota yhteys sähköpostitse: a.kapanen (at) elisanet.fi tai soita 040-5482 192 / Ari Kapanen. Pääset asuntoa heti katsomaan, otettuasi minuun yhteyttä.

Asunnosta kuvia täällä:
https://www.nettimarkkina.com/1h+keittio+ruokailutila+kph+vh/1611167


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.