Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Upouusi ylimmän kerroksen yksiö Vantaan Kivistössä


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kai Saarnia, 03. Marraskuuta 2019. :

Lokakuussa valmistunut upouusi ja moderni yksiö Vantaan Kivistössä odottaa uutta asukasta. Asunnon levyinen lasitettu parveke tuo lisää tilaa. Suuret ikkunat ja vaaleat pinnat tuovat valoa sekä avaruutta. Huonekorkeus on noin 3,10 metriä! Tämä asunto on loistava vaihtoehto niin pariskunnalle, kuin myös yksinasuvalle!

Keittiön varusteluun kuuluu astianpesukone ja kylpyhuoneessa on tilaa pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Asukkaiden käytössä on myös saunatilat kattoterasseineen naapuritalossa ylimmäisesssä kerroksessa. Vuokralaisella on käytettävissä huoneistokohtainen lämmin varastotila. Lisäksi mukavuutta on tuomassa vesikiertoinen lattialämmitys.

Kehäradan juna-asema on melkein vieressä, 200m päässä, josta pääsee lentokentän suuntaan sekä Helsingin keskustaan. Linja-autoyhteydet ovat myös erinomaiset sekä autolla pääsee kätevästi Kehä III:lle sekä Hämeenlinnanväylälle. Alueelle rakennetaan suurta kauppakeskusta, jonka ensimmäinen vaihe valmistuu talvella 2020. Alueella on myös erinomaiset ulkoilumahdollisuudet.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.