Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kallio, 1 h + avok + kph = 25 m2, vap. 01.01.2020-


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Maija, 07. Marraskuuta 2019. :

Tarjolla Helsingissä, Kalliossa, todella kiva ja rauhallinen sisäpihan yksiö Sörnäisten metroaseman tuntumassa. 1 h + avok + et + kph. Pesukoneelle liitäntä löytyy ja pyykinpesukone voidaan järjestää tarvittaessa vuokralaiselle. Asunnossa on hyvin säilytystilaa ja erilliset wc ja suihkutila (kiva toteutus). Asunto vapautuu 01.01.2020 tai sopimuksen mukaan.

Huoneiston pinta-ala on 25 m2 ja huoneisto on 3. krs:n sisäpihan rauhallinen kiva pikku yksiö. Vuokrapyyntö olisi 740,00 EUR/kk tai sop. muk. Vuokravakuus tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa.

Talossa on sauna, vintti- ja kellarikomerot, parkkipaikkoja ja rauhallinen, 24 h lukittu sisäpiha.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin hyvä Sörnäisten metroaseman lähellä ja liikenneyhteydet loistavat (metro, bussit ja raitiovaunut).

Yhteydenotot sähköpostilla: maija.pukila@outlook.com

Kiva ja oikein viihtyisä asunto huippusijainnilla rauhallisen sisäpihan puolella!


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.