Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI: Uudenveroinen kolmio, 60 m2, 1.1.2020 alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Elisa Uusimäki, 09. Marraskuuta 2019. :

Vuokraamme ulkomaille muuton vuoksi uudenveroisen, 60 m2:n kokoisen kolmion (valm. 3/2018) 1.1.2020 alkaen. Asunto sijaitsee Kruunuvuorenrannassa (Rosalankuja), ja sen vuokra on 1200 e/kk.

Asunnossa on mm. hyvin tilava lasitettu parveke metsä- ja kallionäkymin sekä vaatehuone. Taloyhtiöstä löytyvät pyykkitupa, kuivaushuone ja sauna. Vuokraan sisältyy internet. Vuokralaisen maksettavaksi tulevat vesimaksu (kulutuksen mukaan, mutta ennakkovaraus on 22 e/hlö/kk) ja sähkö.

Asukkaat voivat käyttää Kruunuvuorenrannan kuntosalia ilmaiseksi. Talon vierestä lähtee lenkkipolku, ja upeita merellisiä ulkoilumaastoja (esim. Tullisaari ja Stansvik) on aivan vieressä.

Asunto vuokrataan mielellään osin kalustettuna, mutta ilman irtaimistoa. Asuntoon jäisivät ainakin kaksi säilytyskalustetta (tyhjinä) ja mahdollisesti flyygeli.

Minimivuokra-aika on 6 kk. Takuuvuokra on 1 kk, minkä lisäksi viimeisen kuun vuokra maksetaan etukäteen, joten vuokralainen maksaa yhteensä 2 kk:n vuokran ennen asuntoon muuttoa. Luottotiedot ja maksukyky tarkistetaan.

Lisätietoja soittamalla 040-9641888 tai meilaamalla elisa.uusimaki@helsinki.fi.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.