Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

KOTKA: Heti vapaa ja siisti 27 m2 asunto


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt kapanen, 14. Marraskuuta 2019. :

Vuokrattavana Kotkansaarelta Itäkadulta 27 m2 yksiö, joka sijaitsee erinomaisella paikalla aivan torin ja palveluiden läheisyydestä. Silti myös luonto on lähellä, sillä talon vieressä sijaitsee vehreä Isopuisto, eikä merellekään ole kuin 400 m.

Tämän ensimmäisen kerroksen asunnon seinäpinnat on maalattu, pinnat pääosin valkoiset. Taloyhtiöön on tehty putkiremontti v. 2015 ja samassa yhteydessä kylpyhuone on uusittu kokonaan. Kylpyhuone on laatoitettu. Asunnon isoimpaan huoneeseen on vaihdettu v. 2015 savutammen värinen laminaattilattia (kuvissa näkyy vanha parketti). Asunnossa on erillinen keittiö, vaatehuone ja olohuoneeseen yhdistyy makuualkovi.

Tähän asuntoon voi muuttaa HETI sisään !

Talossa kaapeli-tv yhteys, mikä mahdollistaa palveluntarjoajan kautta huippunopean datayhteyden käytön. Autolle löytyy sähköpistokepaikka. Vuokra 438 eur/kk.

Vuokraan asunnon luotettavalle vuokralaiselle. Takuuvuokra vähintään 1 kk takuu ja sovittavissa. Jos Sinulla on luottohäiriömerkintä tai vastaava, niin laita viestiä ja mietitään yhdessä, miten vuokratakuuasia hoidetaan. Vuokraan siis asunnon myös luottotiedot menettäneelle, jos asiat muuten kunnossa. Tämä asunto menee nopeimmalle !

Taloyhtiöllä alakerrassa siisti sauna ja iso kph, nämä on uusittu v. 2015 putkiremontin yhteydessä. Lisäksi alakerrassa pyykkitupa pesukoneineen.

Mikäli kiinnostukseksi heräsi, ota yhteys sähköpostitse: a.kapanen (at) elisanet.fi tai soita 040-5482 192 / Ari Kapanen.

Lisäkuvia löytyy täältä:
https://www.nettimarkkina.com/1h+makuualkovi+keittio+kph/1613146


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.