Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kamppi, Kalevankatu, 1h+avok+kph=24m2, 01.02.2020-


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Maija, 22. Marraskuuta 2019. :

Tarjolla Helsingin keskustassa, Kampissa rauhallisen talon yksiö Kalevankadulla. 1 h + avok + et + kph. Pesukoneelle löytyy liitäntä ja pyykinpesukone voidaan järjestää vuokralaiselle. Asunto vuokrataaan mielellään kalustettuna. Internet-liittymä tarjolla. Asunto vapautuu 01.02.2020 tai sopimuksen mukaan.

Huoneiston pinta-ala on noin 24 m2 ja huoneisto on 2. krs:ssa. Vuokrapyyntö olisi 900,00 EUR/kk tai sop. muk. Vuokravakuus tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa.

Talossa on vintti- ja kellarikomerot, parkkipaikkoja tai parkkihalli ja rauhallinen, 24 h lukittu sisäpiha.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin keskeinen Helsingin ydinkeskustassa Kampin metro- ja bussiaseman lähellä ja liikenneyhteydet ovat loistavat (metro, bussit ja raitiovaunut).

Yhteydenotot sähköpostilla: maija.pukila@outlook.com

Viihtyisä asunto huippusijainnilla aivan Helsingin ydinkeskustassa!


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.