Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI, Yksiö Käpylässä


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jii, 30. Marraskuuta 2019. :

Vuokrataan 31 neliön kalustettu yksiö Helsingissä,Käpylässä joulukuussa 2-4 viikoksi, myös tammikuu on mahdollinen sopimuksen mukaan. Vuokra on 350 euroa/2viikkoa, 600 euroa/kuukausi. Vuokra sisältää sähkön,veden,internetin,kalusteet ja astiat.

Asunto on kalustettu ja asunnossa on erillinen keittiö ja kaappitilaa on riittävästi.Talossa on uusi pesutupa (myös kuivuri) jonka käyttö on ilmaista.

Raitiovaunu nro 1 menee läheltä asuntoa, kuten myös bussit Helsingin keskustaan ja lentokentän suuntaan.24 h auki oleva Alepa on 300 m:n päässä ja mm. kirjastoon on matkaa 200 metriä.

Lisätietoja: puh. 044 2018451, sposti:jamifinland@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.