Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Vapautuva huone Henttaan Sydän -yhteisössä (Espoo)


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Henttaan Sydän, 06. Joulukuuta 2019. :

Henttaan Sydän -yhteisöstä vapautuu huone 1.2.2020 alkaen - sovittaessa mahdollisuus muuttaa jo aiemmin tammikuun aikana. Olisitko sinä seuraava asukkaamme?
Kotimme on avara ja valoisa omakotitalo, joka sijaitsee lähellä Espoon keskuspuiston metsiä ja lenkkeilymaastoja. Meitä yhdistää kiinnostus maanläheiseen henkisyyteen ja koemme, että yhteisöelämä on hieno mahdollisuus sekä kasvaa ihmisenä että jakaa ihan tavallista arkea samanhenkisten asukkaiden kanssa. Pidämme säännöllisesti asukaspiirejä, ja käytäntöihimme kuuluvat vähäpäihteisyys, yhteisten tilojen siisteys ja yörauhan kunnioitus.

Yhteisössämme asuu tällä hetkellä kuusi aikuista sekä yksi kokoaikainen ja kolme osa-aikaista lasta. Aikuisten ikähaarukka on 24-40 ja lapset ovat 2-6-vuotiaita. Toivomme uudeksi asukkaaksi mukavaa ja lapsirakasta ihmistä, jolla olisi joustava ja rento suhtautuminen yhteisöelämään. Lapset tuovat arkeen vilskettä, mutta vastapainoksi yhteisössä on myös hyvin rauhallisia päiviä. Tällä hetkellä emme kuitenkaan hae joukkoomme lisää lapsiasukkaita.

Vapautuva huone on kooltaan n. 12 m2 ja sijaitsee talon 3. kerroksessa. Oman huoneen lisäksi käytössä on yhteisinä tiloina iso olohuone, toimiva keittiö, sauna ja kylpyamme, wc ja suihku joka kerroksessa, kodinhoitohuone, varastotilaa ja oma piha. Lähimmät palvelut ovat reilun kilometrin päässä Suurpellossa, ja vierestä kulkee 15 minuutissa bussi Matinkylään, josta pääsee metrolla Helsinkiin. Suurpellosta kulkevat yhteydet Espoon keskukseen, Leppävaaraan ja Tapiolaan. Meillä on myös auto osittain yhteisessä käytössä.

Huoneen vuokra on 466 ¤/kk ja muut kulut keskimäärin 60-80 ¤/kk (takuuvuokra 2 kk). Valitettavasti meille ei voi ottaa lemmikkieläimiä.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos kiinnostuit yhteisöstämme!

Yhteydenotot: henttaansydan@gmail.com

Henttaan Sydämen asukkaat

Ps. Tuorein haastattelu yhteisöelämästämme löytyy Maailman kuvalehden julkaisusta, noin puolivälistä alkaen: https://www.maailmankuvalehti.fi/2019/11/pitkat/ydinperheen-haastajat-yha-useampi-valitsee-itsensa-nakoisen-perheen


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.