Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere: Raholassa tilava kolmio


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tiina, 25. Joulukuuta 2019. :

3k+k+kph+vh+lasitettu parveke 72m2 Raholassa
Vuokra 800¤/kk + vesi, oma sähkösopimus. 2kk:n vakuus.

Kodikas 72 neliön kolmio tulossa vuokralle hissillisen kerrostalon 1. kerroksesta Voionmaankadulta.

Huoneisto on valoisa ja käytännöllinen isoine vaatehuoneineen ja lasitettuine parvekkeineen, kunto varsin siisti. Kaikki isot rempat taloyhtiössä on tehty, esim. kylppäri putkistoineen. Toinen makuuhuone on niin iso että tarvittaessa sen saa jaettua vaikka kahdelle lapselle kirjahyllyllä (sinne on kaksi oveakin). Keittiössä olevat upeat 60-luvun umpipuiset kaapit luovat nostalgista tunnelmaa. Tiskikonetta asunnossa ei ole.

Jos kiinnostuit, niin laita viestiä jossa kerrot elämäntilanteestasi (töissä/opiskelemassa jne. ) ja keitä asuntoon olisi muuttamassa. Kerro onko luottotiedoissa merkintöjä ja jos niin mistä. Avoimuus herättää luottamusta!

Asunto sopii hyvin pariskunnalle, pienelle perheelle tai vaikka kahdelle-kolmelle opiskelijalle. Myös lemmikit ovat tervetulleita kunhan vuokralainen kantaa vastuun jos tuhoja tulisi. Kotivakuutuksen vastuuvakuutuksella vuokralaisilta edellytämme. Asunnossa, eikä itseasiassa koko taloyhtiössä, saa tupakoida. Vuokrataan kalustamattomana.

Asunto vapautuu 1.1.2020.

P. 050 911 7959


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.