Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

KOTKA: Heti vapaa, siisti ja kohtuuhintainen yksiö !


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt kapanen, 08. Tammikuuta 2020. :

Vuokrattavana Kotkansaarelta Itäkadulta 27 m2 yksiö, joka sijaitsee erinomaisella paikalla aivan torin ja palveluiden läheisyydestä. Silti myös luonto on lähellä, sillä talon vieressä sijaitsee vehreä Isopuisto, eikä merellekään ole kuin 400 m.

Tämän ensimmäisen kerroksen asuntoon on tehty kylpyhuoneremontti vuonna 2016. Kuten juuri otetuista kuvista näkyy, kph on todella siistissä kunnossa. Lisäksi asunnon olohuoneen seinäpinnat on maalattu v. 2018, pinnat pääosin valkoisia. Taloyhtiöön on tehty putkiremontti v. 2015. Asunnon isoimpaan huoneeseen on vaihdettu samalla v. 2016 savutammen värinen laminaattilattia. Asunnossa on erillinen keittiö, vaatehuone ja olohuoneeseen yhdistyy makuualkovi.

Tämä asunto on ollut tammikuun alusta lähtien vapaa, eli sisäänmuutto onnistuu vaikka huomenna !!

Talossa kaapeli-tv yhteys, mikä mahdollistaa palveluntarjoajan kautta huippunopean datayhteyden käytön. Autolle löytyy sähköpistokepaikka. Vuokra 438 eur/kk + vesi.

Vuokraan asunnon luotettavalle vuokralaiselle. Takuuvuokra vähintään 1 kk takuu ja sovittavissa.

Jos Sinulla on luottohäiriömerkintä tai vastaava, niin laita viestiä ja mietitään yhdessä, miten vuokratakuuasia hoidetaan. Vuokraan siis asunnon myös luottotiedot menettäneelle, jos asiat muuten kunnossa.

Pienet lemmikit ok.

Tämä asunto menee nopeimmalle !

Taloyhtiöllä alakerrassa siisti sauna ja iso kph, lisäksi alakerrassa pyykkitupa pesukoneineen.

Mikäli kiinnostukseksi heräsi, ota yhteys sähköpostitse: a.kapanen (at) elisanet.fi tai soita 040-5482 192 / Ari Kapanen.

Lisäkuvia löytyy täältä:
https://www.nettimarkkina.com/heti-vapaa-siis-yksio-/1619794


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.