Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

LAHTI, Kivimaa - heti vapaa parvekkeellinen kaksio


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt kapanen, 13. Tammikuuta 2020. :

Heti vapaa ja siisti kaksio parvekkeella !

Siisti ja parvekkeellinen kaksio tarjolla Lahden Kivimaassa, Lepolankatu 11:sta. Tämä 38 m2:n asunto sijaitsee vehreällä puistoalueella ja on lyhyen kävelymatkan päässä Lahden keskustasta sekä Vesijärven rannasta. Asunto on hyvässä kunnossa, siistillä keittiöllä ja paikalla uusi käyttämätön jääkaappikin. Kylpyhuoneestakin löytyy paikka myös pesukoneelle. Taloyhtiössä on iso putkiremontti juuri tehty. Vuokra 590 eur. Asunto on heti vapaa !

Vuokraan asunnon luotettavalle vuokralaiselle. Takuuvuokra vähintään 1 kk vuokraa vastaava rahavakuus. Takuuvuokraan liittyvät järjestelyt kuitenkin kaikilta osin sovittavissa.

Jos Sinulla on luottohäiriömerkintä tai vastaava, mutta hoidat tuosta huolimatta ajallaan, niin laita viestiä. Mietitään yhdessä, miten vuokratakuuasia hoidetaan. Vuokraan siis asunnon myös luottotiedot menettäneelle.

Vuokraan asunnon myös lemmikkien omistajille.

Mikäli kiinnostukseksi heräsi, ota yhteys sähköpostitse: a.kapanen (#) elisanet.fi tai laita viestiä 040-5482 192 / Ari Kapanen.

Asuntoa pääset katsomaan vaikka heti !

Kuvia asunnosta löydät täältä:
https://www.nettimarkkina.com/heti-vapaa-kaksio-kivimaalta/1619800


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.