Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Turku, Kivikartiotie 2h+kk 45m2, vapaa 1.3.2020


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tuula Rankonen, 21. Tammikuuta 2020. :

Valoisa ja rauhallinen koti korkealla 50-luvun talossa puistoalueen puoleisessa päädyssä 8/8 krs.
Vuokrataan kalustamattomana toistaiseksi ja vähintään vuodeksi. Kylpyhuoneessa pesukoneliitäntä (halutessa nykyisen vuokralaisen pesukone jää käytettäväksi). Taloyhtiössä on kiinteistölaajakaista (perusnopeus sisältyy vuokraan), pesutupa, mankeli, sauna, urheiluvälinevarasto ja vinttikomero. Talo on rakennettu v. 1958.
Vuokra 600¤/kk, sähköennakko on 15/kk ja vesiennakko 20/kk ja vuoden lopussa/vuokrasuhteen päättyessä maksuja joko palautetaan tai peritään lisää kulutuksen perusteella. Vuokravakuus 1200¤. Luottotiedot tarkistetaan.
Asunto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Keskustaan matkaa n. 2 km ja Yliopistolle ja korkeakouluhin. 3 km. Kadun varrella autopaikkoja.

tuula.rankonen@gmail.com, 050-3558 123


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.