Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Yksiö Petsamosta 40m2 siistille vuokralaiselle, heti vapaa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Mirja, 21. Tammikuuta 2020. :


Vuokrataan Petsamosta 40 neliöinen yksiö. Asunto on täysin remontoitu ja se on heti vapaa. Alue on rauhallinen ok-taloalue, jonka läheisyydessä on Kaupin lenkkipolut ja hiihtoladut (jos on lunta).

Sopii asumiskäyttöön 1-2 hengelle tai myös esimerkiksi hierojalle tai muulle hoitajalle, joka etsii työtilaa. Asunnosta on oma sisäänkäynti kadulle.

Asunto vuokrataan siistille ja luotettavalle vuokralaiselle. Olen samaan aikaan myymässä asuntoa, joten vuokralaisen tulee olla yhteistyökykyinen näyttöjen kanssa. Myös luottotiedot tulee olla kunnossa. Ensisijaisesti ei lemmikkieläimiä.

Vuokra 650 euroa + vesimaksu (25 euroa / hlö)

Kulmakatu 36 B, 33500 Tampere.

Taloyhtiössä oma sauna ja takapiha, joka kaikkien käytössä. Talossa on juuri valmistumassa ulkokaton remontti. Autopaikka asunnon edessä ja siihen on oma pistoke.

Asunnossa on olohuone alkovilla, iso eteinen (ja pieni eteinen), keittiö ikkunalla, vaatehuone ja kylpyhuone.


Asunnon myynti-ilmoitus löytyy etuovesta hakualkueeksi 33500 ja max hinta 125 000. Sieltä näkee mm. kuvia ja asunnon pohjapiirrustuksen.

Linkki asunnon myynti-ilmoitukseen: https://www.etuovi.com/kohde/9472665?haku=M1449635305

Mirja
mirja.karna@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.