Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

VANTAA edullinen yksiö 01.05.2020-28.01.2021 (joustoa päivien suhteen löytyy)


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Milla, 29. Tammikuuta 2020. :

Etsinnässä jälleenvuokralainen kalustettuun 36m2 yksiöön (1h+kk+alkovi) ajalle 1.5.2020-28.2.2021. Oikean henkilön löytyessä olen tarpeen mukaan päivämäärissä joustava, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Vuokra 497,88e + vesi 23e.

Asunto sijaitsee idyylisellä Kartanonkosken alueella kerrostalon 2 kerroksessa. Se on tilava ja valoisa. Asunnossa on ranskalainen parveke. Taloyhtiössä on sauna ja pesutupa.

Alue on rauhallinen ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähellä on erinomaiset liikuntamahdollisuudet ja paljon luontoa. Kauppakeskus Jumbo on 1km päässä. Lentokentälle 10min ja Helsingin keskustaan yhdellä bussilla 30min. Kehärata myös lähettyvillä, bussilla 10min.

Vuokralainen tekee sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan kotivakuutuksen. Luottotiedot tarkastetaan. Vuokravakuus 500e. Olethan luotettava, asiallinen ja siisti.

Ei lemmikkejä eikä tupakointia.

Jos kiinnostuit ota yhteyttä! milla.ronkainen.susanna@gmail.com
0407070228


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.