Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HML, Loistoasunto Kaurialan tornitalosta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt kapanen, 31. Tammikuuta 2020. :

Etsimässä Hämeenlinnan keskustasta omaa asuntoa ?

Tässäpä juuri Sinulle oiva kohde. Tarjoan juuri remontoitua, valoisaa ja kivaa asuntoa käyttöösi Kaurialan kaupunginosasta.

Tässä vuokrattavassa kaksiossa on v. 2018 uusittu asunnon seinäpinnat, lisäksi lattioihin on asennettu laminaattilattiat. Kylpyhuone on uusittu v. 2012 talon putkiremontin yhteydessä. Kylpyhuoneessa on pesukoneelle paikka, isossa keittiössä myös astianpesukone. Lisäksi tilavassa olohuoneessa ranskalainen parveke. Ikkunoissa puusälekaihtimet.

Tämä 3. kerroksen ja 48m2:n asunto sijaitsee arvostetulla ja rauhallisella alueella aivan Hämeenlinnan keskustan palveluiden läheisyydestä, noin 400 metrin päässä Hämeenlinna-keskuksesta (Kauppakeskus Goodman). Lyhyen auto- / pyörämatkan päässä myös Tiiriön kauppakeskus. Mainiot ulkoilumaastot ja urheilupuistot lähellä. Palvelut lähellä, ja lähin lähikauppa kadun toisella puolella. Talossa on hissi. Taloyhtiössä on tehty putkiremontti v. 2012.

Vuokra 659 euroa.

Vuokraan asunnon luotettavalle vuokralaiselle. Takuuvuokra 1-2 kk takuu ja yksityiskohdat sovittavissa. Jos Sinulla on luottohäiriömerkintä tai vastaava, niin laita viestiä ja mietitään yhdessä miten vuokratakuuasia hoidetaan. Vuokraan siis asunnon myös luottotiedot menettäneelle, jos asiat muuten kunnossa. Tämä asunto menee nopeimmalle !

Taloyhtiöllä alakerrassa tosi siisti sauna ja iso kph. Lisäksi alakerrassa pyykkitupa pesukoneineen ja kuivaushuoneineen.

Mikäli kiinnostukseksi heräsi, vuokranantajan tavoitat sähköpostitse: a.kapanen (at) elisanet.fi tai soita 040-5482 192 / Ari Kapanen.

Haluatko asuntoa katsomaan ? Ilmoita minulle kiinnostuksestasi sähköpostilla tai puhelimitse, niin pääset omalle näyttökierrokselle asuntoon !

kuvia löytyy täältä:

https://www.nettimarkkina.com/loistokaksio-kaurilasta-/1623259


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.