Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Kaunis, tilava 1h + k Alppilasta 33m2


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anne, 04. Helmikuuta 2020. :

Hei!

Tarjoan vuokralle kauniin, valoisan ja tilavan (33 m2) yksiön näppärällä pohjaratkaisulla (yhtiöjärjestyksessä 1h + k + alkovi) Alppilan Saimaankadulta. Asunto on osittain kalustettu.

Asunnossa on mm. sohva, 120cm leveä sänky, ruokailuryhmä, lipasto, yöpöytä ja sohvapöytä. Lisäksi huoneistossa on erillinen vaatekomero ja kylpyhuone. Toimivan pyykkituvan käyttö kuuluu hintaan.

Tämä asunto sopii myös pariskunnille!

Sijainti on loistava, kulkuyhteydet keskustaan helpot (bussit, ratikat, juna) ja kävellenkin pääsee 25 minuutissa. Triplan palvelut ja Pasilan asema ovat aivan vieressä. Rauhallinen Saimaankatu on yksisuuntainen ja näkymät pienelle kalliolle ja Pasilaan. Keskuspuiston lenkkimaastot ja Eläintarhan urheilukenttä löytyvät aivan nurkan takana.

Etsin luotettavaa ja siistiä vuokralaista, tupakoimattomuus on etu. Lemmikeistä voidaan neuvotella.

Vuokra 840 e/kk + vesi 20 e/hlö. Taloyhtiön laajakaista kuuluu hintaan. Vuokravakuus on 1680 e.

Laitathan sähköpostilla itsestäsi pienen esittelyn minulle, niin kutsun muutaman katsomaan asuntoa jo helmikuun 1. viikolla. Annan lisätietoja sähköpostitse.

Yt. Anne
Sähköposti: saimaankatu@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.