Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Käpylä, 2 h + pienkeittiö + et + parveke, vapaa 29.02.2020-


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Maija, 05. Helmikuuta 2020. :

Tarjolla Helsingissä, Käpylässä, rauhallisen sisäpihan yllimmän kerroksen (3.krs) parvekkeellinen kaksio Mäkelänkadun tuntumassa loistavin kulkuyhteyksien. 2 h + pienkeittiö + et + kph + parveke. Pesukoneelle löytyy liitäntä ja pyykinpesukone voidaan järjestää vuokralaiselle. Pohjaratkaisu sopii erittäin hyvin yhdelle, pariskunnalle tai kahdelle soluasunnoiksi. Asunnossa on hyvin säilytystilaa ja säilytyskaappeja. Huoneistossa on kylpyhuone ja keittiö uusittu putkiremontin yhteydessä. Asunto vapautuu 29.02.2020 tai sopimuksen mukaan.

Huoneiston pinta-ala on noin 48 m2 ja huoneisto on 3. krs:ssa sisäpihan puolella. Vuokrapyyntö olisi 1.100,00 EUR/kk tai vuokra sop. muk. Vuokravakuus tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa.

Talossa on sauna, vintti- ja kellarikomerot, parkkipaikkoja ja rauhallinen sisäpiha hiekkalaatikkoineen.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan antama selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin hyvä Mäkelänkadun läheisyydessä ja liikenneyhteydet ovat loistavat (Tuusulanväylä, junat, bussit ja raitiovaunut).

Yhteydenotot sähköpostilla: maija.pukila@outlook.com

Viihtyisä asunto huippusijainnilla rauhallisen sisäpihan puolella!


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.