Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki - Läpitalon kaksio Kalliosta 26.2-26.4 (tai neuvoteltavissa), 750e/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Asta L, 05. Helmikuuta 2020. :

Vuokrataan valoisa ja tilava (42m2) asunto kahdeksi kuukaudeksi, noin helmikuun lopusta huhtikuun loppuun tai Maalis-Toukokuun alku.

Vuokralaisen seuraksi jäisi 11-vuotias rauhallinen kissa joka on terve ja sopeutuvainen yksilö. Suurin osa sen päivistä kuluu ikkunasta ulos tuijotteluun ja nukkumiseen (perus hoitoon kuuluu ruokinta aamulla ja illalla, laatikon tyhjennys, leikki), lisää tietoa kissasta ja sen hoidosta tietysti ennen muuttoa ja tottakai meitä voi tulla tapaamaan. :)

Asunto vuokrataan kalustettuna ja tarvittaessa kalusteiden määrä on neuvoteltavissa. Tähän asuntoon kuuluu sekä ullakkovarasto että toinen kellarivarasto.

Taloyhtiössä on lisäksi pesutupa ja sauna (jossa kaikille avoimet viikottaiset lenkkisaunat), ullakkokerroksessa myös tuuletusparveke, sisäpihalta löytyy säilytyspaikka pyörille.

Asunto sijaitsee Vaasankadulla, joten kulkuyhteydet joka suuntaan ovat hyvät - Sörnäisten metrolle 300m ja eri busseille/ratikoille noin 500m matka.
Asunto on ylimmässä kerroksessa 6-kerroksisessa (plus ullakko), hissillisessä taloyhtiössä.

Asunnosta löytyy siis peruskalustus tällä hetkellä, pienempi huone makuuhuoneena ja isompi huone toimii olohuoneena. Asunnon voi myös jakaa kahdelle sillä olohuone ja makuuhuone ovat erilliset. (Huom. ei kiinteitä ovia). Asunto on läpitalon, joten todella valoisa.

Keittiöstä löytyy perus kalustuksen lisäksi astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, blenderi ym. monia eri tavaroita kokkausta varten. Näidenkin kanssa neuvoteltavissa mitä jää.
Kylpyhuoneessa pyykinpesukone ja seinässä kiinni oleva kuivausteline.
Makuuhuoneessa iso vaatekaappi, lisäksi olohuoneessa erillinen vaatekaappi myös.
Eteisestä löytyy myös paljon kaappi -ja hyllytilaa.

Vuokrauksen edellytyksenä on vakuus, luottotietojen tarkistus ja kotivakuutus.

Vuokrauksen ajankohta on neuvoteltavissa, noin 26.2-26.4 tai 1.3-1.5.
Vastaan mielellään kysymyksiin sähköpostitse ja voin lähettää lisää kuvia ym. :)


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.