Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Hakaniemi, 1 h+kk+kph+et=36 m2. HETI VAPAA !


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Maija, 08. Helmikuuta 2020. :

Tarjolla vuokralle HETI VAPAA parvekkeellinen yksiö Helsingissä Hakaniemessä (Näkinpuisto),
1 h + pienkeittiö + kph + alkovi = 36 m2.

Erittäin hyvä sijainti, rauhallisen vihreän sisäpihan parvekkeellinen yksiö Hakaniemen metroasemalta muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Pesukoneelle löytyy liitäntä ja pyykinpesukone voidaan järjestää vuokralaiselle. Asunnossa on hyvin säilytystilaa ja säilytyskaappeja. Asunto on VAPAA HETI tai sopimuksen mukaan.

Huoneiston pinta-ala on noin 36 m2 ja huoneisto on 4. krs:ssa sisäpihan puolella. Talossa on hissi. Vuokrapyyntö on 850,00 EUR/kk tai sop. muk. Vuokravakuus tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin hyvä Hakaniemen metroaseman lähellä ja liikenneyhteydet ovat loistavat (metro, bussit ja raitiovaunut).

Yhteydenotot sähköpostilla: maija.pukila@outlook.com

Viihtyisä asunto huippusijainnilla rauhallisen sisäpihan puolella!


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.