Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Avara ja kaunis iso yksiö Alppilasta, 33m2


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anne, 13. Helmikuuta 2020. :

Ilmoitan asunnon uudelleen, sillä valittu vuokralainen joutui perumaan tulonsa.

Tarjoan 1.3. alkaen vuokralle kauniin, valoisan ja tilavan yksiön näppärällä pohjaratkaisulla (yhtiöjärjestyksessä 1h + k + alkovi + vaatehuone) Alppilan Saimaankadulta. Asunto on osittain kalustettu, mutta mahdollisuus keskustella asunnon tyhjentämisestä pitkäaikaiselle asujalle.

Asunnossa on mm. sohva, 120cm leveä sänky, ruokailuryhmä, lipasto, yöpöytä ja sohvapöytä. Lisäksi huoneistossa on erillinen vaatekomero ja kylpyhuone. Pyykkitupa toimii loistavasti.

Tämä asunto sopii myös pariskunnille! Kaikki vuokralaiseni ovat aina viihtyneet hyvin. Huomioin myös lyhyemmät vuokra-ajat, esim remonttia paossa olevat.

Sijainti on loistava, kulkuyhteydet keskustaan helpot ja kävellenkin pääsee 25 minuutissa. Triplan palvelut ja Pasilan asema ovat aivan vieressä. Rauhallinen Saimaankatu on yksisuuntainen ja näkymät kalliolle ja Pasilaan. Keskuspuiston lenkkimaastot ja Eläintarhan urheilukenttä löytyvät aivan nurkan takana.

Vuokra 830e /kk + vesi 20e /hlö. Taloyhtiön laajakaista ja pyykkituvan käyttö kuuluvat hintaan. Vuokravakuus on 1680e .

Laitathan sähköpostilla itsestäsi pienen esittelyn, niin kutsun muutaman katsomaan asuntoa piakkoin. Annan lisätietoja sähköpostitse.

Yt. Anne

saimaankatu (at) outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.