Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Lauttasaari, 71,5m2, 3h + k, 1550¤/kk, vapautuu sopimuksen mukaan


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anne, 15. Helmikuuta 2020. :

Hyväkuntoinen ja viihtyisä koti Lauttasaaressa odottaa uusia asukkaita. Tämä asunto sopii sekä pariskunnalle, pienelle perheelle että parille opiskelijalle kimppakämpäksi. Kaksi makuuhuonetta takaa omaa rauhaa, mutta yhdistetyssä avokeittiössä ja olohuoneessa voi viettää iltaa isommallakin porukalla. Keittiössä on integroitu jääkaappipakastin ja pesukone.

Asunnossa on valtavasti säilytystilaa ja lisäksi kellarissa oma häkkivarasto. Internet sisältyy hintaan (10M). Asunto sijaitsee ensimmäisessä asuinkerroksessa ja näkymät lasitetulta parvekkeelta ovat taloyhtiön pihalle.

Merelliset lenkkeilyreitit ovat kivenheiton päässä, samaten useat ruokakaupat ja ravintolat. Liityntäbussi metrolle kulkee 100m päästä ja myös kävellen/pyöräillen metrolle pääsee hetkessä. Yöbussi kulkee melkein ovelle.

Asunto vapautuu tarvittaessa nopeallakin aikataululla, joten ole rohkeasti yhteydessä! Haemme ensisijaisesti pidempiaikaista vuokralaista, mutta valmiita keskustelemaan myös lyhyemmistä vuokra-ajoista.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.