Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI, Kruununhaka vapaa huone Suomen Valkonauhaliiton opiskelijakodissa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Suomen Valkonauhaliitto, 24. Maaliskuuta 2020. :

Suomen Valkonauhaliiton ylläpitämä Valkonauhakoti sijaitsee Helsingin Kruununhaassa. Huoneistossa on huoneet viidelle naisopiskelijalle, jaettu keittiö, kaksi wc:tä sekä kylpyhuone, jossa yhteiskäytössä oleva pesukone. Tällä hetkellä vapaana huone (noin 10 m²). Vuokra 227,10/kk + 1 kk:n vuokraa vastaava takuuvuokra. Vuokraan sisältyy vesi ja sähkö.
Edellytämme, että vuokralainen on päätoiminen opiskelija. Kesäajaksi vuokraamme huoneita myös esim. Helsinkiin tuleville kesätyöntekijöille. Vuokralainen sitoutuu pitämään vuokra-ajallaan voimassaolevan kotivakuutuksen, joka sisältää vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Huoneistossa ei saa tupakoida, ei nauttia päihteitä eikä pitää lemmikkieläimiä.
Asunnolta on loistavat kulkuyhteydet. Aivan viereen pääsee raitiovaunulla 7 sekä bussilla 16. Kaisaniemen/Varsapuistikon pysäkiltä on vain muutaman minuutin kävelymatka ja Helsingin yliopiston metroasemalta noin 10 min.
Lisätietoja Suomen Valkonauhaliitto puh. (09) 135 1268.
www.suomenvalkonauhaliitto.fi


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.