Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TARJOTAAN VUOKRALLE HUONE KIMPPAKÄMPÄSSÄ TAKA-TÖÖLÖSSÄ


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Annika Laaksonen, 24. Maaliskuuta 2020. :

Vapautumassa vuokralle valoisa huone 4 hengen kimppakämpästä Taka-Töölöstä Messeniuksenkadulta. Huone vapautuu n. 15.4., tarkempi päivämäärä on sovittavissa. Keskeisestä sijainnista huolimatta kortteli on hyvin rauhallinen. Kulkuyhteydet muualle kaupunkiin ovat erinomaiset. Lähialueiden ulkoilumahdollisuudet ovat hyvät (esim. keskuspuisto, Seurasaari).

Asunto on yhteensä n. 110,5 m2 ja kämppiksinä kolme leppoisaa n. 30-vuotiasta naista sekä myös suloinen koiranpentu (sheltti). Vuokrattava huone on n. 15 m2, kauniit kulmaikkunat kahteen suuntaan ja runsaasti kaappitilaa. Lisäksi käytössä avarat yhteiset tilat, mukaan lukien iso olohuone, keittiö, iso eteinen ja kaksi yhteistä vessaa.
Vuokra 623 e/kk + yhteiset kulut (netti, sähkö, kaasu, saunavuoro). Takuuvuokra 1kk.

Kunnioitamme toistemme omaa rauhaa, mutta on myös mukava tehdä yhdessä asioita kuten esim. kokkailla, käydä luonnossa ja keikoilla, tehdä yhdessä savitöitä jne. Etsimme suunnilleen samanikäistä, vastuuntuntoista ja yhteisasumisesta pitävää kämppistä, joka osaa ottaa muut huomioon. Sukupuolella ei ole väliä. Olemme kaikki työssäkäyviä, emmekä enää jaksa bilettää joka viikonloppu. ;) Jos kiinnostuit, ota yhteyttä yksityisviestillä ja kerro itsestäsi mielellään enemmän kuin parilla lauseella. Koronan takia näyttö ja tutustuminen onnistuvat alkuun parhaiten esimerkiksi Skypen kautta. :)


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.