Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Ihana asunto 32m2 vapautuu 1.4.2020


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Vuokraemäntä, 25. Maaliskuuta 2020. :

Remontoitu 2 h, uusi avokeittiö ja uusi kylpyhuone
Sivusuunnassa läpitalon hyväpohjaisessa 32m2 asunnossa on isot ikkunat ja korkeat huoneet. Asunnossa on 2 huonetta ja kaunis avokeittiö. Asunto on remontoitu n. vuosi sitten. Tosi kaunis koti siistinä kotinsa pitävälle ja viihtyisää ja kaunista kotia arvostavalle.
Asunto on vanhassa v. 1912 rakennetussa talossa ja asuntoon on vaihdettu kauniit sisäovet ja makuuhuoneeseen on kulku nyt peilivitriini-tuplaovista. Taloyhtiössä on hyvä pesutupa, jossa on myös kuivausrumpu ja mankeli sekä moottoroitu kuivaushuone, myös hiljattain uusittu sauna löytyy taloyhtiöstä. Vuokra 900¤, joka sisältää vesimaksun. Vuokrataan mukavalle ja luotettavalle toistaiseksi, osittain kalustettuna, ei sänkyä. Asunnossa ei saa tupakoida, eikä saa pitää eläimiä.

Kulman takana on Kallion kirjasto ja Karhupuisto, Hakanimen tori (5 min. kävely) ja Säästöpankinranta merenrantapuistoineen. Kaikki palvelut kävelyetäisyydellä ja raitsikat ja bussit kulkee kadun molemmista päistä ja metro on mäen juurella. Keskustaan kävelee 15 minuutissa. Taloyhtiössä on kiva, korkealla oleva sisäpiha, jossa on pöytä ja penkit kesäisin kahvikupposen nauttimiseksi tms. Myös kiva isohko kahvila on viereisen talon kulmassa, joka on kuin olohuoneen jatke.

Vuokrataan toistaiseksi mukavalle työssäkäyvälle, vastuulliselle ja luotettavalle. Ei joukkonäyttöjä. Lisäkuvia ja -tietoja saa sähköpostilla tai WhatsAppilla. Ilmoita pian, jos kiinnostaa: compactlettings@gmail.com. Asuntoa ei saa alivuokrata tai jälleenvuokrata.

Kuvien kalusteet kuuluvat osittain nykyvuokralaiselle.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.