Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Vallila, 2 h + avok + kph + et = 44 m2


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt O T, 28. Maaliskuuta 2020. :

Tarjolla Helsingissä, Vallilassa, rauhallisen talon toisen kerroksen (2.krs) viihtyisiä kaksio Mäkelänkadun varrella loistavin kulkuyhteyksin.

2 h + avokeittiö + kph + et ja pinta-ala on 44 m2. Pesukoneelle löytyy liitäntä ja pyykinpesukone voidaan järjestää vuokralaiselle. Pohjaratkaisu sopii erittäin hyvin yhdelle, pariskunnalle tai soluasumiseenkin kahdelle, mutta olohuone ja avokeittiö ovat samaa yhteistä tilaa. Asunnossa on erittäin hyvin säilytystilaa ja kaappeja on runsaasti. Huoneistossa on uusittu kylpyhuone ja keittiö, jossa on mm. astianpesukone.

Vuokrapyyntö olisi 900,00 EUR/kk tai sop. muk. Vuokravakuus tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto vapautuu 01.05.2020 tai sopimuksen mukaan jo aiemminkin.

Talossa on pyörävarasto, vintti- ja kellarikomerot, rauhallinen sisäpiha ja autopaikkoja on tarjolla taloyhtiössä sekä lähistön alueella.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan antama selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin hyvä Mäkelänkadun varrella ja liikenneyhteydet ovat loistavat (Tuusulanväylä, Lahdentie, junat, bussit ja raitiovaunut).

Yhteydenotot aluksi sähköpostilla:
helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.