Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Vallila, 1h+kk+kph+et=21m2


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt HAA, 03. Huhtikuuta 2020. :

Tarjolla Helsingissä, Vallilassa, rauhallisen talon ylimman kerroksen (4.krs) viihtyisiä pieni yksio Mäkelänkadun varrella loistavin kulkuyhteyksin.

1 h + keittokomero + kph + et ja pinta-ala on 21 m2. Pesukoneelle löytyy liitäntä ja pyykinpesukone voidaan järjestää vuokralaiselle. Pohjaratkaisu on erittain tehokas ja toimiva. Upea maisema puistonakymin.

Vuokrapyyntö olisi 720,00 EUR/kk tai sop. muk. Vuokravakuus tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto vapautuu 01.05.2020.

Talossa on pyörävarasto, vintti- ja kellarikomerot, rauhallinen sisäpiha ja autopaikkoja on tarjolla taloyhtiössä sekä lähistön alueella.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan antama selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin hyvä Mäkelänkadun varrella ja liikenneyhteydet ovat loistavat (Tuusulanväylä, Lahdentie, junat, bussit ja raitiovaunut).

Yhteydenotot aluksi sähköpostilla:
helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.