Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

AV: HKI, Ullanlinna 50 m2, ylin krs, valoisa, korkea, kalustettu, huippukunto


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Klaus, 10. Huhtikuuta 2020. :

Ylimmän kerroksen valoisa ja korkea kalustettu 50 m2 jugend -huoneisto erinomaisessa kunnossa Ullanlinnassa

Remontoin asuntoni muutama vuosi sitten, ja nykyaikaista selkeää pohjoismaista sisustustyyliäni korostavat useissa näyttelyissä esillä olleet valokuvateokseni. Huoneistossa on 3.2 m korkeat, avarat ja valoisat huoneet isoine ikkunoineen. Huoneisto on täysin kalustettu lyhyt/pidempiaikaiseen asumiseen. Kylpyhuone on täysin uusittu putkiremontin yhteydessä muutama vuosi sitten.

Rakennuksessa ei ole hissiä ja se edustaa hienoa jugendia näyttävine rappukäytävineen. Taloyhtiön pesutupa kuivaushuoneineen uusittiin ja piha kunnostettiin taloyhtiön putkiremontin yhteydessä. Viihtyisällä sisäpihalla hienon grillin ja kalusteiden käyttö lisäkorvauksetta vuokralaiselle sekä samoin pesutupan käyttö (mikäli yhtiökokous joskus ei toisin päätä). Huoneistossa ei saa polttaa tupakkaa eikä yhteisillä parveikkeillakaan.

Tehtaankatua pitkin kulkee rautiovaunu, ja ylimmän katutalon asuinkerroksen ikkunoista (5. kerros) on komeat näkymät. Sisäpihan asuntooni (3. kerros) ei kuulu liikenteen ääniä. Sijainti on erinomainen: useita kauppoja, ravintoloita, kahviloita, koulu ja lastentarha vieressä, Kaivopuistoon ja merelle n. 5 minuutin kävelymatka.

Arvostan siistiä ja luotettavaa, ei-tupakoivaa vuokralaista, jolla on maksukykyä ja kotivakuutus, mutta ei kotieläimiä. Luottotiedot tarkistan. Kotieläimistä on sovittava ennakkoon (ilmoitathan näytössä). Alivuokralaisia en suvaitse enkä jälleenvuokrausta.

Vuokraan joustavasti sopimuksen mukaan kalustetut 50 m2 yksiöni Ullanlinnan arvoalueella yksityishenkilölle omaan asumiskäyttöön. Mahdollisesti joitain kalusteita voin myös siirtää pois huoneistosta. Olen valmis jopa vuoden määräaikaiseen vuokrasopimukseen, mihin ilmoittamani vuokrapyyntö viittaakin. Aika voi toki olla myös hyvin lyhytkin, mutta ei välttämättä pidempi kuin yksi vuosi. Olen valmis tekemään heti vuokrasopimuksen, mutta edellytän 1 kk vuokraa vastaavaan käteispantin / tilisiirron pidempiaikaisessa vuokrauksessa, Lyhytaikaisessa vuokran ennakkomaksun ja 300 euron vakuutta.

Katso kuvia
https://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/helsinki/15610763


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.