Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki huone / asunto vuokralle


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Juha, 26. Huhtikuuta 2020. :

Hei!

Asunnosta Ruoholahden kanavan varrelta huone vapaana. Kesäaikaan saisit pitää kämppää lähes aina yksin, muut ovat pääosin poissa. Kyseessä on iso 4 h + k + sauna + 2 x wc + parveke asunto, josta pilkahtaa hieman Itämerikin. Keskustaan on matkaa reilu kilometri, metrolle 400 metriä ja 8- ja 9-ratikat kulkevat talon kulmalta.

Oman huoneen lisäksi yhteisinä tiloina on iso olohuone - keittiö ja saunaosasto. Vuokrattava huone itsessään on kompakti, mutta kaikki em. tilavat yhteiset tilat (astiat, pesukoneet, huonekalut yms.) ovat vapaassa käytössä. Huone on kalustettu, kuten muukin osa kämpästä. Asunto on hyvässä kunnossa, mm. keittiö ja kylpyhuone vasta uusittu. Huone kuten koko koti on täysin kalustettu.

Vuokra on 510 euroa kuussa, tai tarjoa mitä voit, ja muut kulut jaetaan. Muutoin normaali 2 kuukauden takuu ja kotivakuutuksen otto. Luottotiedot tulee olla kunnossa. Kuluissa kuten netissä ja sähkössä säästää, kun ne jaetaan. Kysy lisätietoja. Kerro jotain itsestäsi, niin voidaan mahdollisesti sopia esittely. Laitathan viestiisi puhelinnumerosi, niin edetään nopeammin kiitos.
Juha
jphippi@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.