Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Kaunis kaksio Jyväskylän Yläkaupungilla


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tuulimari Laitinen, 28. Huhtikuuta 2020. :

Annetaan vuokralle 06/2020 lähtien 40 m^2 kaksio osoitteesta Vaasankatu 8. Asunto on kaunis ja siisti, ikkunat ovat sisäpihalle. Talossa on tehty juuri valmistuva ikkuna- ja kattoremontti.

Asunto on erittäin hyvällä paikalla, lähellä keskustaa ja Yliopiston kampuksia. Vuokra 570 ¤ + vesi 20 ¤, vesilasku tasataan puolivuosittain. Vakuus 1 kk vuokra. Taloyhtiössä ilmainen internetyhteys. Saunavuoroon mahdollisuus, perjantaisin lenkkisauna.

Asuntoa vuokraa yksityinen eläkeläispariskunta, joiden kanssa asiat sujuvat todella mukavasti. Välitän asuntoa vuokranantajieni puolesta.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.