Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI. Vallila, 1h+kk+kph=21 m2, alk. 1.7.2020-


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Vallila, 1h+kk+kph=21 m2, 28. Toukokuuta 2020. :

Tarjolla Helsingissä, Vallilassa, rauhallisen talon ylimmän kerroksen (4.krs) viihtyisä pienkoti Mäkelänkadun varrella loistavin kulkuyhteyksin.

1 h + kk + kph + et = 21 m2. Pesukoneelle löytyy liitäntä ja pyykinpesukone voidaan järjestää vuokralaiselle. Pohjaratkaisu on erittäin tehokas ja hyvin toimiva. Huoneistosta on upea maisema puistonäkymin Paavalinkirkoille.

Vuokrapyyntö olisi 700,00 EUR/kk tai sop. muk. Vuokravakuus tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto vapautuu 01.07.2020.

Talossa on pyörävarasto, vintti- ja kellarikomerot, rauhallinen sisäpiha ja autopaikkoja on tarjolla taloyhtiössä sekä lähistön alueilla.

Vuokralaisella tulisi olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen NETSin antama selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin hyvä Mäkelänkadun varrella ja liikenneyhteydet ovat loistavat (Tuusulanväylä, Lahdentie, junat, bussit ja raitiovaunut).

Yhteydenotot aluksi sähköpostilla:
helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.