Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE, Kaksio, keskusta / ydinkeskusta, vapaa 1.8.->


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Satu, 15. Kesäkuuta 2020. :


Vuokrataan / vuokrattavana / annetaan vuokralle / vuokralle tarjotaan loistokuntoinen kaksio Tampereen ydinkeskustasta. Keittiön lisäksi koko asunto on käynyt läpi mittavan pintaremontin; lattiat on vaihdettu, katot maalattu ja seinät maalattu/tapetoitu. Tällaisia vuokra-asuntoja on harvoin tarjolla.

Asunto sijaitsee Hallituskadun ja Näsilinnankadun kulmassa, ylimmässä kerroksessa. Huoneisto on läpitalon, pinta-alaltaan 45 m2. Lisätilaa ja mukavuutta tuo kauniille sisäpihalle oleva lasitettu parveke. Kylpyhuone on laatoitettu ja sinne mahtuu pesukone.

Luottotiedot tarkistetaan ja luottotietojen tulee olla kunnossa
Asukkaalta edellytetään kotivakuutus. Asukas tekee oman sähkösopimuksen.
- Ei lemmikkieläimiä
- Ei tupakointia

Vuokra 780 eur/kk + vesi

3kk vuokravakuus tai vaihtoehtoisesti voit ostaa vuokravakuuden alennuksen. Alennus maksaa 100 eur (tai 10 eur korkeampi kuukausivuokra), jonka jälkeen 2kk vuokravakuus riittää.

Asunto on vapaa 1.8. lähtien


Lisätiedot:
p. 050 553 4749 Satu


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.