Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE Kaleva hyväkuntoinen yksiö


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Katri, 23. Kesäkuuta 2020. :


Annetaan vuokralle 1.8.2020 alkaen hyväkuntoinen ja vaaleansävyinen 7. kerroksen parvekkeellinen näköalayksiö Tampereen Kalevasta.

Asunnon koko 28,5 m2 ja sen pohjaratkaisu on hyvin tehokas ja toimiva. Asuinhuoneessa on parisängylle sopiva alkovi. Taloyhtiössä on suoritettu laaja putkiremontti, minkä yhteydessä huoneiston kylpyhuone on remontoitu tasokkaaksi ja tyylikkääksi. Kylpyhuoneessa on liitäntä ja tila pesukoneelle, mutta taloyhtiöstä löytyy myös pesutupa. Remontin yhteydessä myös asunnon keittiö on uusittu vaalein sävyin. Asunnon eteisestä löytyy säilytyskomeroita ja huoneistoon kuuluu myös erillinen kellarikomero. Asunnon parvekkeelta on esteettömät näköalat aina Hervantaan asti.

Asunnolta sijaitsee Pellervonkadulla ja sieltä on kävelymatka mm. yliopistolle, ammattikorkeakoululle ja keskustaankin matkaa on vain reilut pari kilometriä.

Asunnon vuokra on 570 euroa/kk + vesimaksu kulutuksen (oma mittari) mukaan. Vedestä veloitetaan kuukausittainen ennakko (20 euroa/hlö/kk), mutta lopullinen vesimaksu perustuu mitattuun kulutukseen. Vuokraan sisältyy taloyhtiön laajakaista nopeudella 10/10 Mbit/s.

Taloyhtiössä on käynnissä parvekeremontti, jonka vuoksi elo-lokakuun 2020 välisenä aikana (3kk) vuokraa alennetaan siten, että kuukausivuokra on 500 euroa/kk + vesimaksu. Remontin merkittävin haitta on parvekkeen oleminen poissa käytöstä ja näköalan puuttuminen remontin ajan.

Vakuus 2kk (1180,00 euroa). Luottotiedot tarkastetaan ja vuokralaiselta vaaditaan laaja kotivakuutus vastuuvakuutuksella. Asunnossa ei saa tupakoida, mutta lemmikit on sovittavissa. Asukkaaksi haetaan pitkäaikaista vuokralaista.

Kuvia asunnosta löydät:
https://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/tampere/15754533

Ole yhteydessä ja sovitaan näyttö:
Katri/ 0408204522


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.