Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Vallila, 2h+avok+kph+et=48 m2, vapaa 1.9.2020-


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Vallilan Helmi, 27. Kesäkuuta 2020. :

Tarjolla Helsingin Vallilassa, Mäkelänkatu 40,
rauhallisen talon ensimmäisen kerroksen viihtyisä kaksio loistavin kulkuyhteyksin.

2 h + avok + kph + et, pinta-ala on 48 m2. Pesukoneelle löytyy liitäntä ja pyykinpesukone voidaan järjestää vuokralaiselle. Pohjaratkaisu on tehokas ja toimiva. Ikkunoista on näkymä kadulle.

Vuokrapyyntö on 950,00 EUR/kk tai sop. muk. Vuokravakuus tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto vapautuu 31.08.2020 tai sop. muk.

Talossa on pyörävarasto, vintti- ja kellarikomerot, rauhallinen ja viihtyisä sisäpiha ja autopaikkoja on tarjolla taloyhtiössä sekä lähistön alueella. Kotieläimet ovat sallittu!

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan/NETSin antama selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin hyvä ja liikenneyhteydet ovat loistavat (Tuusulanväylä, Lahdentie, bussit, raitiovaunut, juna (Pasilan juna-asema) ja metro.

Yhteydenotot: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.