Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tilava ja tunnelmallinen koti huippusijainnilla


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Julia, 29. Kesäkuuta 2020. :

Omistajan yhteystiedot: sunny7pleco@hotmail.com

Kodin keittiöstä löytyy kaikki tarvittavat koneet ja laitteet sekä hyvin kaappi- ja pöytäalaa. Makuuhuoneesta on käynti kylpyhuoneeseen, jossa pesukoneliitäntä. Säilytystilaa on mukavasti vaatehuoneen ja kiinteän kaapiston ansiosta. Kodissa on erillinen WC.

Todella suureen olohuoneeseen mahtuu kätevästi ruokailuryhmä ja valoisuutta ei tästä asunnosta puutu. Omalle parvekkeelle pääset kätevästi katselemaan puistoisia maisemia.

Koti sijaitsee keskeisellä paikalla. Palvelut, kahvilat ja ravintolat sekä ostosmahdollisuudet löytyvät vierestä.

Töölö on eräs suosituimmista kaupunginosista Helsingissä, ei ainoastaan hienon arkkitehtuurinsa ansiosta, vaan myös mm. kulttuuripalvelujen, puistojen ja päivittäispalveluiden takia. Myös liikenneyhteydet niin raitiovaunuilla, busseilla kuin omalla autollakin ovat erinomaiset.
Vesi ja kaasu sisältyvät hintaan. Pitkä- ja lyhytaikaisiin sopimuksiin. Omistaja suoraan.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.