Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Osa-kalustettu asunto vuokralle Matinkylästä 19,9,2020 alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kristiina, 04. Heinäkuuta 2020. :

Tämä on ehkä hieman erikoinen vuokraus, mutta vuokraan kalustetun kotini 3h ja keittiö kivasta rauhallisesta kerrostalosta Matinkylässä. Metrolle kävellen n.10min tai voi mennä myös bussilla Iso Omenaan metrolle. Merenranta 5min kävelyn päässä.

Vuokraan 1 makuuhuoneen, joko kalustettuna tai tyhjänä, keittiön ja olohuoneen käyttöösi, toista makuuhuonetta ei voi käyttään. Olen itse aina pois 6-7 viikkoa ja sitten kotona 2 viikkoa, jolloin käytän itse omaa makuuhuonettani sekä koko asuntoa, paitsi en tietenkään sinun huonettasi.

Eli käytännössä katsoen, saat asua isossa asunnossa yksin aina noin 1,5kk kerralla ja sitten jakaa asunnon 2 viikon ajan. Tämä jatkuu ainakin vuoden ajan.

Vuokra on tietenkin sen mukainen.


Jos kiinnostuit, niin soita tai meilaa minulle, niin keskustellaan lisää. Asunto on vapaa aikaisintaan 19.9.2020

Ystävällisesti,

Kristiina
050 3361266 tai krisstc@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.