Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Turku, kaksio


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jouni Jaakkola, 08. Elokuuta 2020. :

Vuokrattavana kaksio, Turku

Hei, minulla vapautuu kaksio 1.9. alkaen osoitteessa Itäinen Pitkäkatu 26 B 30. Huoneistossa on pinta-alaa noin 50m2 neljännessä kerroksessa. Talo on peruskorjattu hiljattain (putket, seinät, katto, parvekkeet) ja samassa on uusittu huoneistoakin, varsinkin keittiötä (astianpesukone löytyy) ja WC:tä (pesukone mahtuu). Koko talon levyinen lasitettu parveke Kupittaan Citymarketin suuntaan. 10M laajakaista kuuluu vuokraan.

Taloyhtiössä on normaalit varustukset: ullakko- ja kellaritila, sauna, pesu- ja kuivaushuone, kaksi pyöräsuojaa ja hissi. Pihalla voi säilyttää autoa, tilaa yleensä on. Tolppapaikkojakin löytyy, en tiedä onko vapaana tällä hetkellä.

Olen vuokraa pitänyt 700e/kk johon päälle tulee käytetyt vedet ja sähköt (molemmille omat mittarit). Ennakkona sähkölle ja vedelle on yhteensä riittänyt 30e kuussa. Mieluummin vuokraan huoneiston kokonaisena, mutta se on mahdollista vuokrata myös kahdelle henkilölle erikseen, jos etsit kimppakämppää kaverisi kanssa ja haluatte erilliset sopimukset. Kahden kuukauden vakuus.

Kuvia ei nyt löydy, mutta voin niitäkin järjestää tarpeen tullen.

Jos kiinnostaa niin ota yhteyttä s-postilla, whatsupilla tai soita:
040 7671 087
joujaa@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.