Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI, vapaa huone 1.9.2020 alk. Suomen Valkonauhaliiton opiskelijakodissa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Suomen Valkonauhaliitto, 27. Elokuuta 2020. :

Suomen Valkonauhaliiton ylläpitämä Valkonauhakoti sijaitsee Helsingin Kruununhaassa. Kodissa asuu viisi naisopiskelijaa kerrallaan, asukkailla on omat huoneet ja jaettu keittiö, wc sekä kylpyhuone, jossa yhteiskäytössä oleva pesukone. Kodista vapautuu huone (noin 20 m²) 1.9.2020. Vuokra 415,65 / kk + 1 kk:n vuokraa vastaava takuuvuokra. Vuokraan sisältyy vesi ja sähkö.
Edellytämme, että vuokralainen on päätoiminen opiskelija. Sopimus on määräaikainen max asumisaika 3 vuotta. Vuokralainen sitoutuu pitämään vuokra-ajallaan voimassa olevan kotivakuutuksen, joka sisältää vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Huoneistossa ei saa tupakoida, ei nauttia päihteitä eikä pitää lemmikkieläimiä.
Asunnolta on loistavat kulkuyhteydet. Aivan viereen pääsee raitiovaunulla 7 sekä bussilla 16. Kaisaniemen/Varsapuistikon pysäkiltä on vain muutaman minuutin kävelymatka ja Helsingin yliopiston metroasemalta noin 10 min.
Lisätietoja Suomen Valkonauhaliitto puh. (09) 135 1268.
www.suomenvalkonauhaliitto.fi


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.