Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI ma-pe -arkiasunto annetaan vuokralle


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Heini H. , 23. Syyskuuta 2020. :

Oletko kyllästynyt ravaamaan töiden takia kahden kaupungin väliä viikoittain, päivittäin? Tässä sinulle oiva ratkaisu: arjeksi ma-pe käytännöllinen alivuokra-kakkoskoti loistavalla sijainnilla Helsingin sykkeessä! (tai jos olet esim. opiskelija, joka lähtee kotipaikkakunnalle viikonlopuiksi mutta tarvitsee asuinpaikkaa arkipäiviksi)

Tämä ihana valoisa yksiö odottaa uutta alivuokralaistaan Etu-Töölössä aivan mahtavalla sijainnilla lähellä Kamppia (15min kävelymatka) ja Rautatieasemaa (20min kävelymatka). Ratikkapysäkkikin on 200m päässä. Vaikka sijainti on näin keskeinen, niin lähistöllä on lisäksi loistavat ulkoilumahdollisuudet. Lyhyen kävelymatkan päässä esim. Lapinlahden lähde ja Hietaniemen uimaranta ym. ja ympärillä muutenkin vehreää maisemaa!

Yksiö on näppärän kokoinen (n. 24 neliömetriä) ja kalustettu. Asuntoon sisältyy pieni eteinen ja pieni keittokomero (pakastinlokero, jääkaappi, pieni uuni) sekä WC-suihkutila. Taloyhtiössä on lisäksi pyykkitupa, jossa on joustavasti pesuvuoroja tarjolla, kuivausrumpu ja paljon kuivaustilaa. Kaikki tarvittava on asunnossa käytössäsi jotta voit huoletta keskittyä työntekoon tai opintoihisi - astiat, mukavat unet tarjoava 120cm leveä sänky, kirjoituspöytä, ruokapöytä, kaappitilaa, lipastotilaa, siivousaineet jne. Tarvitset siis kotipaikkakunnaltasi mukaan vain vaatteet, petivaatteet ja muut henkilökohtaiset tavarat!

Etsin ehdottoman luotettavaa, toisen kodista lämmöllä huolehtivaa ja savutonta alivuokralaista pääasiallisesti arkipäiviksi (su-illasta perjantaille). Luottotiedot tarkistetaan - en valitettavasti voi vuokrata luottotietonsa menettäneelle. Lemmikkejä ei valitettavasti voi tuoda asuntoon. Opiskelen tällä hetkellä arkiviikot toisella paikkakunnalla ja tarvitsen asuntoa vain viikonloppuisin.

Yksiö sijaitsee rauhallisen sisäpihan puolella eli liikenteen äänet eivät kuulu sisälle. Asunto on kuitenkin ensimmäisessä kerroksessa, eli ei sovi sen takia ihan ääniherkimmille tai täyttä hiljaisuutta etsiville - rappukäytävästä kantautuu asuntoon esim
ulko-oven ja hissin oven kolahdukset.

Ensi alkuun etsin määräaikaista alivuokralaista 1.10.-20.12. (voidaan myös keskustella tästä!) väliselle ajalle. Mutta jos tarvitset asuntoa esim. vain lokakuullekin, ota ihmeessä yhteyttä! Jos kaikki menee hyvin, niin tammikuun puolella voimme jatkaa alivuokrasuhdetta! :) Olen avoin myös keskustelulle, jos tuon "joulutauon" aikana tarvitset asuntoa.

Näytöt mieluiten viikonloppuisin! Videonäyttökin on mahdollinen :)

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat nähdä kuvia ja kuulla lisää! Kerrothan samalla itsestäsi ja asunnontarpeestasi, sekä vuokralaishistoriastasi. Ja miksi olisit paras vuokralainen! :)

Iloisin terveisin,
Heini
heini (a) outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.