Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Myyrmäki Kiva ja tilava kimppa-asunto etsii asukasta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt sp, 05. Lokakuuta 2020. :

Haluaisitko asua tilavassa ja rauhallisessa kerrostaloasunnossa runsaiden palvelujen ja liikuntamahdollisuuksien äärellä Myyrmäessä? Asunnossa on 90m2 ja siinä on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä asuu nuori opiskelijanainen. Muut kaksi huonetta ovat vapaina, joten tilaa on kahdellekin asukkaalle. Asunnossa on tilava olohuone, lasitettu parveke ja pieni sauna. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukone ja keittiössä astianpesukone. Kaikista huoneista on avarat ja vihreät näkymät. Asunto sijaitsee kätevästi sekä ulkoilualueiden että palveluiden äärellä.

Myyrmäestä on hyvät liikenneyhteydet, junalla pääsee 17 minuutissa Helsingin keskustaan ja junalla pääsee myös toiseen suuntaan, vaikka lentokentälle. Myös bussiyhteydet ovat hyvät. Myyrmäessä on paljon palveluita, mm Myyrmanni lukuisine kauppoineen ja muine liikkeineen, kirjasto, uimahalli, urheilupuisto, kuntosaleja ja hyvät ulkoilualueet.

Asunnossa on nettiyhteys, joka sisältyy vuokraan. Huoneen vuokra on 455 euroa ja vesi 25 euroa. Vakuus 600 euroa. Jos asunto kiinnostaa, ota yhteyttä ja kysele lisää ja kerro samalla jotain tilanteestasi.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.