Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kallio, 2 h + kk + kph = 36 m2, vapautuu pian sop. muk.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kallion Helmi, 08. Marraskuuta 2020. :

Tarjolla Helsingin Kalliossa, Aleksis Kivenkatu 10, rauhallisen talon (2.krs) viihtyisä kaksio aivan Sörnäisten metroaseman tuntumassa.

2h + kk + kph + et, pinta-ala on noin 36 m2. Pesukonetta ei tarvita, sillä talossa on nykyaikaienn talopesula käytössä asukkaille. Huoneisto on siisti ja putkiremontti on tehty talossa noin 10 v. sitten. Lattiat ovat parkettia ja laminaattia ja huoneisto on hyväkuntoinen.

Pohjaratkaisu on tehokas ja toimiva. Huoneisto sopii yhdelle, pariskunnalla tai kahdelle hyvälle kaverukselle (erilliset huoneet, mutta toisen kautta on kulku keittokomeroon). Ikkunoista on viihtyisä näkymä kadulle ja puistoon.

Vuokrapyyntö on noin 850,00 EUR/kk sop. muk. riippuen kalusteista yms. Vuokravakuus tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto vapautuu pian sopimuksen mukaan.

Talossa on sauna, talopesula, pyörävarasto, vintti- ja kellarikomerot. Autopaikkoja on tarjolla (kaupungin asukaspysäköintipaikkoja) runsaasti talon lähistöllä.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan/NETSin antama selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin hyvä ja liikenneyhteydet ovat loistavat (metro, junat, bussit ja raitiovaunut).

Yhteydenotot: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.