Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Kaunis ja siisti yksiö Meilahdessa- ei määräaikaisuutta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kalle Koivuniemi, 17. Marraskuuta 2020. :

Tarjotaan vuokralle hiljattain putkiremontoitu yksiö 21,4m2, jossa täysin uusittu kylpyhuone. Kylpyhuoneeseen mahtuu oma pesukone. Taloyhtiöllä myös oma, juuri uusittu pesula, jossa tuliterät pesukoneet ja kuivausrumpu.

Ei määräaikaisuutta, joten et joudu sitoutumaan pitkäksi aikaa, ellet halua.

Asunnosta vehreä näkymä rauhalliselle sisäpihalle. Asunnon välittömässä läheisyydessä paljon ravintoloita, kahviloita sekä Alepa 24H kauppa. Asunnolta myös erinomaiset julkiset liikenteet ratikoineen, busseineen. Todellinen citykoti!

Asunto vapautuu 10.12.2020 alkaen. Myös tammikuun alku sopii aloitukseksi. Asuntoon on tehty vuonna 2017 pintaremontti, joten pääset asumaan siistiin ja viihtyisään kotiin.


Osoite: Mannerheimintie 128.


Keittiössä uuni, liesi sekä ikkuna ulos.


Vuokra 739¤/kk

Vesimaksu 25¤.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.