Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI; kalustettu kaksio 1.3. - 31.8.21. tai sopimuksen mukaan


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Elina T., 15. Tammikuuta 2021.:

Helsingin Talinrannassa, Munkkivuoren vieressä viihtyisä kalustettu 4.kerroksen kaksio (59m2). Asunnossa on parveke, sauna, astianpesukone ja pyykkikone. Pihalla autopaikka.

Olemme itse muuttamassa 6kk ajaksi pois kaupungista töiden vuoksi, joten oma asuntomme on siis vapaa tämän ajan ja on vuokrattavissa 1.3. alkaen aina 31.8. asti. Myös lyhyempi vuokra-aika mahdollinen, mutta pitkäaikaisempi vuokralainen haussa, asunto ei siis sovellu viikkovuokraukseen.

Asuinalue on luonnonläheinen ja rauhallinen, merenranta ja upeat ulkoilumaastot aivan vieressä. Bussipysäkki alaoven vieressä, hyvät kulkuyhteydet.

Vuokra 1000e/kk, sis. sähkön, veden ja autopaikan.

Kysy rohkeasti lisää!

0407238973


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.