Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Kaksio Humalistonkadulla


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Em, 22. Helmikuuta 2021.:

Kaksio Humalistonkadulla vapautuu maalikuun lopussa/huhtikuun alussa.

Tässä 39-neliöisessä asunnossa on uutta ja vanhaa ihanaa 50-lukua tarjolla sopivassa suhteessa. Täältä löytyvät ihanat kivimurske-ikkunalaudat ja eteisessä lasiaukolliset puukehysväliovet.

Keittiössä on viilupuiset ja modernit kalusteet ilman vetimiä. Vetolaatikoita ja työtasoakin löytyy. Pesuhuone on remontoitu vaalein, ajattomin ja helppohoitoisin materiaalein. Tilaan mahtuu myös pesukone. Pohjapiirustuksesta poiketen makuuhuoneen oviukkoa avattu ja makuuhuoneeseen johtavat vaaleat liukuovet. Lattia puikkoparkettia.

Tässä valoisassa asunnossa on neliöitään tilavamman tuntuinen pohjaratkaisu. Neliöitä hukkaavaa käytävää ei ole tässä huoneistossa ollenkaan. Isoja remontteja tehty jo mm. hissiremontti ja julkisivuremontti. Myös putkiremontti tehty eli se ei tule häiritsemään asumistasi.

Huoneisto sijaitsee hissillisen talon ylimmässä kerroksessa. Asunnosta näkymä Humalistonkadulle.
Vesimaksu laskutetaan suoraan kulutuksen mukaan. Myös sähkö kulutuksen mukaan. Vuokra 640 euroa kuukaudessa. Yhden kuukauden vuokratakuu, kun luottotiedot kunnossa.


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.