HYVÄ VUOKRANANTAJA!
Voit ilmoittaa nopeimmin tällä lomakkeella (Huom! SOITA aina ja anna tiedot myös puhelimitse p. 040-537 5210 tai 040-5051634), vuokra-asuntosi tarjottavaksi maksukykyisille hakijoillemme. Asunnot vaihtuvat päivittäin.


Helppi on yksi suosituimpia asuntovuokratoimistoja Turun alueella. Kova kysyntä ja jatkuva tarve etenkin YKSIÖISTÄ sekä 2-5 H+K/KK asunnoista. Välityspalkkiotarjous on yksiöstä ja 2-5h+k asunnosta 0,98 kertaa kuukauden vuokra. Alv 24% sisältyy alennettuun hintaan. Palkkiomme on 100-prosenttisesti vähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa.

VUOKRANMAKSUN TURVATAKUU!Kun haluat Asuntohelpin myöntämän kirjallisen VUOKRANMAKSUN TURVATAKUUN (Asuntohelppi takaa välittämänsä asunnon vuokrat 12kk vuokran määrään asti, jolloin vuokranantaja saa normaalin vuokravakuuden lisäksi ylimääräisen kirjallisen takauksen koko ensimmäisen vuoden vuokranmaksusta), niin palkkio tällöin 1,05 kertaa kuukauden vuokra. Alv 24% sisältyyn alennettuun hintaan.

UUTTA PYSYVYYSTAKUU! Asuntohelppi antaa nyt lisäksi kaikkiin vuokraamiinsa asuntoihin kirjallisen ensimmäisen vuoden pysyvyystakuun vuokralaisten pysyvyyden varmistamiseksi. Jos vuokrasopimus irtisanotaan päättymään, syystä tai toisesta, ennen kuin vuosi on kulunut vuokrasopimuksen alkamisesta, niin Asuntohelppi etsii uudet vuokralaiset asuntoosi kuluitta. Voit jättää sitoumuksetta tiedot vuokralle tulevista kohteistasi allaolevalla lomakkeella.

UUTTA HUOLENPITOHELPPI! Huolenpitopalvelu sisältää puolestasi vuokraseurannan, vakuuksien hallinnan, muuttotarkastukset (dokumentoitu, kuvat) irtisanomiset, vuokrien korotukset ja vuokrasopimusten uusimisen, avainhallinnan, pienet korjaukset ja siivoukset sekä kodinkoneiden kuten hellojen, jääkaappien ja pakastimien uusimiset (erillisen laskun mukaan). HuolenpitoHelpin kuukausimaksu on 43€. Alv 24% sisältyy hintaan. Palkkiomme on 100-prosenttisesti vähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa.

Vuokralle tarjoamani kohde:
Asunnon tyyppi:Yksiö Kaksio Kolmio Neliö Muu
Koko:m2
Vuokra eur/kk:
Osoite:
Yhteystiedot
Nimi:
Puhelin työhön/kotiin:
Sähköpostiosoite:
Tietoja asunnosta, vuokrausehtoja, kunto, vapautuminen yms.:

Haluan...

Tutustu Tiimiimme!


KATSO VUOKRA-ASUNNOT