Vuokra-asuntoja Turku pääsivu Vuokra-asuntoja Turku Yksiöt Vuokra-asuntoja Turku Kaksiot Vuokra-asuntoja Turku Kolmiot Vuokra-asuntoja Turku Muut vuokra-asuntoja Turku Asunnon hakijat vuokra-asuntoja Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Mänttä-Vilppulasta hyvällä maulla remontoitu kaksio


Myytävät asunnot ilmoituksen on jättänyt Ilkka Lähteenmäki, 13. Marraskuuta 2017. :

Myydään Mäntän Niittykadulla rauhalliselta alueelta hyvällä maulla remontoitu kaksio hissillisen kerrostalon toisessa kerroksessa. Lähellä on keskustan palvelut, koulut, uusi päiväkoti, uimahalli ja ulkoilualueet.

Asunto on remontoitu täysin syksyllä 2009 (remontin kokonaiskustannus 10.000 ¤). Remontin yhteydessä uusittiin sähkökeskus, johdotukset, pinta-asennuselementit, keittiökalusteet, keittiön laatoitus ja kodinkoneet (jääkaappi/pakastin ja liesi), pesuhuoneen/wc:n vesieristeet, laatoitus ja kalusteet, suihkukaappi ja pyykinpesukone sekä kaikki huoneiston seinä- ja lattiapinnat. Lattiamateriaalina tyylikäs tammilaminaatti. Asunto on ollut vähäisellä käytöllä ja pinnat ovat uuden veroiset.

Kuvissa näkyvät asunnon tyyliin sopivat kalusteet ovat tarvittaessa ostettavissa.

Asunnon koko 51 m2, myyntihinta 28.000 ¤, vapautuu heti, puh. 0500441708 (Eero Lähteenmäki), 0405571630 (Ilkka Lähteenmäki)


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Asuntohelppiin
WWW.asuntohelppi.fi