Vuokra-asuntoja Turku pääsivu Vuokra-asuntoja Turku Yksiöt Vuokra-asuntoja Turku Kaksiot Vuokra-asuntoja Turku Kolmiot Vuokra-asuntoja Turku Muut vuokra-asuntoja Turku Asunnon hakijat vuokra-asuntoja Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Turku Ok- talo ja paritalon puolikas. Sopii myös sijoittajalle.


Myytävät asunnot ilmoituksen on jättänyt Jokke, 23. Joulukuuta 2017. :

Nyt on sijoittajallakin mahdollisuus hankkia kaksi asuntoa Turun keskustan tuntumasta:

Myytävät asunnot:
Noin 200m² Ok- talo omalla tontilla osoitteessa Vätintie 22 hintaan 239.000 euroa ja
173m² hieno paritalon puolikas osoitteessa Merikulmantie 51 hintaan 455.000¤.

LYHYESTI:

Vätintien asunnossa on 4mh, takkahuone, olohuone, 3 muuta huonetta, ruokailutila, 2wc, kodinhoitohuone, sauna ja suihkuhuone, varastotilaa. Yhteen huoneeseen liittyy iso parveke.
Aidattu puutarha on mukavan kokoinen ja takapihalla voi istuttaa perunoita, mansikoita, tomaatteja yms.
Parkkipaikkoja autoille löytyy monta. Iso puisto ja leikkikenttä vieressä. Koulut ja päiväkoti lähellä.
Sopii isollekin perheelle.
Asunto on ollut vuokrattuna noin 20 vuotta. Puhdas vuokratuotto on ollut aina yli 5%. Asunto on vuokrauskuntoinen ja tälläkin hetkellä vuokrattu.

Merikulmantien avara asunto sopii hyvin 3-4 henkiselle perheelle ja käy myös edustusasunnosta. Se on pääosin remontoitu parisen vuotta sitten. Asunnossa on 3mh, keittiö, ruokailutila, olohuone, vaatehuone, oleskelunurkkaus, 2wc, saunaosasto, kodinhoitohuone. Asunnossa on avotakka ja varaava takka. Lisätilana yli 20m parvi, joka sopii vaikka yritystoimintaan. Asuntoon kuuluu kaksi ovellista autotallia ja pieni varasto sekä kaksi terassia. Asunto on nyt vuokrattu.

Asuntojen yhteishintapyyntö on 694.000¤. Mikäli molemmat menevät samalla kerralla, maksaa myyjä halvemman asunnon varainsiirtoveron.

Jos kaupoista päätetään tammikuun 2018 loppuun mennessä, ostajalla on mahdollisuus lunastaa noin 6.000 euron arvoiset sohva- ja ruokailuryhmät 1000 eurolla ja myyjä takaa tarvittaessa vuokrat ainakin vuoden 2018 loppuun asti.

Lissä tietoa saa Jouko Mannilta puh. 0400 520 674


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Asuntohelppiin
WWW.asuntohelppi.fi