Vuokra-asuntoja Turku pääsivu Vuokra-asuntoja Turku Yksiöt Vuokra-asuntoja Turku Kaksiot Vuokra-asuntoja Turku Kolmiot Vuokra-asuntoja Turku Muut vuokra-asuntoja Turku Asunnon hakijat vuokra-asuntoja Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Vuokrattu kaksio Espoosta


Myytävät asunnot ilmoituksen on jättänyt Kai Saarnia, 03. Marraskuuta 2019. :

Vuokrattu kaksio Espoosta kasvavalta alueelta. Parvekkeellinen huoneisto on valoisa isojen ikkunoiden ja vaaleiden sävyjen vuoksi. Siististä pesuhuoneesta löytyy vuokralaiselle kaikki tarvittava esim. paikka pyykinpesukoneelle. Keittiö on todella käytännöllinen, missä on paljon säilytystilaa ja astianpesukone. Huoneisto on varustettu vesikiertoisella lattialämmityksellä, joka tuo lisää mukavuutta vuokralaisen asumiseen.

Kohde on todella tyylikäs kaksikerroksinen vaaleaksi rapattu kivitalo, joka valmistui 2017 marraskuussa. Talossa on käytössä energiatehokkaita ratkaisuja esim. maalämpö, joka pitää yhtiövastikkeen alhaisena. Huoneiston hintaan sisältyy 2000¤ arvoinen pistokkeellinen autopaikka. Autopaikka lisää kiinnostusta vuokramarkkinoilla.

Espoon Kauklahti on valittu vuoden 2018 kaupunginosaksi. Sijainti on todella hyvä palveluiden ja julkisen liikenteen näkökulmasta.

Kohteen myynti ja lisätiedot osoitteesta:

https://kauppa.sijoitusasunnot.com/asunnot/espoo/kauppakumppanintie-2-832


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Asuntohelppiin
WWW.asuntohelppi.fi