Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI: Etsinnässä kalustettu asunto/huone


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Annina, 18. Toukokuuta 2017. :

Olen 28-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri, joka etsii kotia Helsingistä hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Aloitan uudessa työpaikassa 29.5., joten asunnosta tulisi olla hyvät yhteydet Vallilaan, jossa työpaikkani sijaitsee. Mieluisia asuinalueita ovat mm. Vallila, Kallio, Töölö, Ruoholahti, Punavuori... Asuinmuodoista minua kiinnostavat yksiöt sekä kunnonkokoiset huoneet kimppakämpissä.

Olen asunut monissa kimppakämpissä niin ulkomailla kuin Suomessakin, joten olen erittäin tottunut soluasuja ja tulen toimeen monien erilaisten ihmisten kanssa. En tupakoi, luottotiedot ovat kunnossa eikä minulla ole lemmikkejä.

Kalustetut asunnot otetaan huomioon (on jopa toivottavaa mutta ei millään tavalla rajoittava tekijä) ja pikaisen aikataulun vuoksi myös lyhyemmät vuokrasopimukset käyvät hyvin. Toivoisin pääseväni muuttamaan viimeistään 1.6., mutta olen valmis joustamaan päivistä hieman. Ota yhteyttä, mikäli sinulla olisi jotain kuvaukseeni sopivaan! Kerron myös mielelläni lisää itsestäni.

peltonenannina@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.