Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI Etsitään kolmiota kimppakämpäksi


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Susanne, 28. Toukokuuta 2017. :

Kolme nuorta naista etsii mukavaa kolmiota, jota kutsua kodiksi. Ideaali asunto sijaitsee noin 5km säteellä keskustasta ja on vapaa viimeistään kesä-heinäkuun vaihteessa. Myös herttoniemi kiinnostaa, mikäli asunto sijaitsee metron läheisyydessä. Hyvät kulkuyhteydet asunnon ja keskustan välillä on prioriteetti töissä kulkemisen vuoksi.

Olemme savuttomia ja luottotiedotkin ovat kaikilla kunnossa. Mukanamme muuttaa kaksi söpöä ja siistiä kissaa.

Asukas 1:
Olen 25-vuotias kulttuurialan korkeakouluopiskelija. Kirjoitan parhaillani opinnäytetyötä ja teen töitä monissa eri festivaalituotannoissa. Harrastan monipuolisesti kulttuuria, matkustelen ja lenkkeilen. Hyvät lenkkimaastot on siispä plussaa!

Asukas 2:
24-vuotias vakityössä käyvä nainen. Rauhallinen ja luotettava vuokralainen.
Asunnossa olisi itselle tärkeintä hyvä sijainti, jotta pääsee helposti kulkemaan pyörällä kuin myös jalkaisin paikasta toiseen. Pyydettäessä suositukset saa myös aikaisemmalta vuokranantajalta.

Asukas 3:
Olen 25-vuotias työssäkäyvä kulttuuriopiskelija. Työn ja koulun lisäksi elämääni kuuluu kulttuuri kaikessa monimuotoisuudessaan. Koti on minulle tärkeä turvasatama, jossa kaikkien asukkaiden on hyvä olla. Vuokralaisena olen ollut aina asuntoa sekä naapureita kunnioittava ja tarkka. Tarvittaessa voin antaa aiemman vuokraisännän yhteystiedot, sillä hän on lupautunut minulle suosittelijaksi.

Mikäli kaipaatte luotettavia vuokralaisia, niin olkaahan yhteydessä!


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.